Beste dagcreme met spf

Dagcrème met SPF kopen? Dit is de beste dagcrème met SPF van 2024

Een dagcrème met SPF voedt en beschermt je huid. Bescherming tegen de zon is niet alleen belangrijk om huidkanker te voorkomen. Sun Protection Factor (SPF) gaat ook huidveroudering tegen. De grootste veroorzakers van huidveroudering zijn namelijk die lekker warme stralen die ons van warmte en een gebruinde huid laten genieten.

De beste dagcrème met SPF is van L’Oréal Paris, de Revitalift Filler Anti-Aging Dagcrème. Ook de andere topproducten komen in dit artikel uitgebreid aan bod. Je weet straks perfect welke dagcrème het beste is en waar je op moet letten als je een dergelijk product gaat kopen.

De drie beste dagcrèmes met SPF uitgelicht

Op de verpakking staat altijd of aan een dagcrème SPF is toegevoegd. En daar wordt dan ook meteen bij vermeld welke factor het is. Dit gaat hetzelfde als bij zonnebrandcrème. Factor 50+ is de hoogste factor. 

L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Aging Dagcrème SPF50

De beste dagcrème met SPF50 is van L’Oréal Paris. Deze gezichtscrème zorgt voor optimale bescherming tegen schadelijke uv-straling. De SPF50 met Revitalift Filler zorgt niet alleen voor zonbescherming, maar pakt ook diverse vormen huidveroudering aan.

Zo worden rimpels opgevuld en de huid wordt voller gemaakt. Dat heeft voor een groot deel met zonnestralen te maken. Hoe lekker warm ze ook mogen zijn, zonnestralen maken de huid ouder. De uv bescherming in deze gezichtscrème zorgt ervoor dat dit wordt tegengegaan.

In deze gezichtscrème met SPF zitten maar liefst drie soorten hyaluronzuur. Dit vochtvasthoudende middel is ideaal om op een ouder wordende huid te smeren. L’Oréal heeft onder meer de nieuwste generatie hyaluronzuur gebruikt, oftewel Micro-Hyaluronzuur. Dit is 50 keer kleiner dan de Macro en heeft een intens vullende werking tegen rimpels.

Macro Hyaluronzuur hydrateert het huidoppervlak. Het gewone Micro Hyaluronzuur geeft de huid volume. Daar zorgt trouwens ook een plantaardig extract voor, dat aan de SPF50 dagcrème is toegevoegd. Dit extract heeft Fibroxyl. Het stimuleert de aanmaak van collageen. Deze crème is met name bedoeld voor vrouwen vanaf 35 jaar.

NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron Gezichtscrème SPF 15

Een mannenhuid is over het algemeen wat vetter dan een vrouwenhuid. Bovendien hebben mannen, de geluksvogels, minder snel last van huidveroudering in de vorm van rimpels. Dat wil niet zeggen dat de mannenhuid niet beschermd hoeft te worden tegen uv-straling. NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron is de beste dagcrème met SPF voor mannen.

Het effect dat deze crème heeft is dat de huid er gezonder en jonger uit gaat zien. De crème heeft een cel activerend anti-age effect. Daardoor worden rimpels minder zichtbaar en de huid op een effectieve en blijvende manier verstevigd.

Door NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron SPF 15 te gebruiken wordt de elasticiteit van de huid beter. Het hyaluronzuur zorgt voor 24 uur lang hydratatie. De Sun Protection Factor 15 is misschien lager dan je gewend bent. Maar voor op zonnige dagen in de winter of het voorjaar is dit meer dan prima. En ’s zomers kun je nog een extra laag zonnebrand gebruiken.

In het flesje zit 50 milliliter. De crème is te gebruiken op alle huidtypen. Dit product smeert makkelijk. In tegenstelling tot bij sommige andere (mannen)crèmes zit er geen aroma aan deze dagcrème.

Biodermal Anti Age dagcrème 40+ SPF15

Biodermal is een Nederlands bedrijf dat is opgericht door een man die zelf huidproblemen had. Om daar een permanente oplossing voor te vinden, is hij verzorgingsproducten gaan maken. Daar plukken veel klanten nu de vruchten van. Biodermal staat namelijk garant voor uitstekende kwaliteit.

Dit zie je ook terug in de beste hydraterende dagcrème met SPF, de Anti Age dagcrème 40+ met SPF15. Deze gezichtscrème wordt aanbevolen voor mensen vanaf 40 jaar, omdat vanaf dan de eerste tekenen van huidveroudering ontstaan. Bekende boosdoeners zijn fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden.

Deze dagcrème beschermt de huid effectief tegen veroudering en geeft een intensieve hydratatie. Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en de huid wordt gladder. De teint van de huid wordt gelijkmatiger en de huid van het gezicht en de hals elastischer.

De strakkere en gladdere huid wordt met deze crème ook beschermd tegen de zon. SPF 15 is niet de hoogste bescherming, maar net als bij de crème van NIVEA wordt je huid in ieder geval beschermd. Deze crème zit vol met krachtige antioxidanten die je tegen invloeden van buitenaf beschermen. Je gebruikt dit product in de ochtend door het licht in te masseren op het gezicht en de hals.

Hier let je op bij het kopen van SPF dagcrème

Qua dagcrèmes met SPF heb je veel keus. Vandaar dat het best lastig kan zijn om te bepalen welk product het meest geschikt voor jou is. Er zijn gelukkig bepaalde zaken die je op het juiste spoor kunnen zetten.

Omdat het in dit geval om een dagcrème met SPF gaat, is de beschermingsfactor belangrijk. 50+ is de hoogste factor. Als je snel verbrandt, kun je dus het beste een product met een hoge Sun Protection Factor kopen.

De zonbescherming is slechts een deel van de crème. De ingrediënten geven aan of het een actieve en voedende crème is. Hydratatie is belangrijk om huidveroudering (rimpels) te voorkomen. Hyaluronzuur is een veel gebruikt middel hiertegen, net als glycerine.

Plantaardige oliën zijn eveneens belangrijk. Ze bevatten vetzuren, vitamines en mineralen waar je huid van gaat stralen. Ook zijn ze rijk aan antioxidanten. Vitamine E is op dit vlak het meest krachtige antioxidant.

Conclusie: voor welke dagcrème met SPF kies jij?

Zonbescherming en huidverzorging in één, het klinkt ideaal. En dat is het ook. De producten uit onze lijst gaan je zeker helpen bij het krijgen van een gezonde en mooi stralende huid. De beste dagcrème met SPF is de L’Oréal Paris Revitalift Filler SPF50. Dit is het perfecte product om huidveroudering tegen te gaan.

Het beste product voor mannen is NIVEA MEN Anti-Age SPF 15. Behalve bescherming tegen de zon wordt de huid ook een stuk elastischer dankzij deze crème. En de beste hydraterende crème met SPF is van Biodermal, ook dit is een effectief middel tegen rimpels.