beste dag en nachtcreme

Dag- en nachtcrème kopen? Dit is de beste dag- en nachtcrème van 2024

Waarom kiezen als je ook gewoon een dag- en nachtcrème kunt kopen? Het ideale van een gecombineerde crème is dat je je huid 24 uur per dag verzorging kunt geven. Biodermal heeft de beste dag- en nachtcrème gemaakt. Straks leggen we je uit waar Biodermal deze eretitel aan te danken heeft.

We hebben ook uitgezocht wat de beste crème voor de oudere huid is en welk product specifiek voor vrouwen is gemaakt. Ook leggen we je uit wat het verschil is tussen een dag- en een nachtcrème en wat er zo bijzonder is aan een 2-in-1.

De top 3 dag- en nachtcrème uitgelicht

Voor de beste dag- en nachtcrème hebben we naar diverse factoren gekeken. Natuurlijk moet de crème de huid op een goede manier verzorgen. En we hebben ook naar de ingrediënten en de prijs gekeken. Daar is deze top 3 uit komen rollen.

Biodermal Dag- en Nachtcrème

Biodermal heeft de beste dag en nachtcrème gemaakt. Dit is een effectieve en rijke crème, die de verzachtende eigenschappen van een dagcrème combineert met de herstellende kenmerken van een goede nachtcrème. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen, en kan ook zeer goed op de oudere huid worden gebruikt.

Biodermal Dag- en Nachtcrème vermindert namelijk de zichtbaarheid van fijne lijntjes en versterkt de huidbarrière. Ook wordt je huid beschermd tegen veroudering. Provitamine B5 en glycerine zorgen voor de hydratatie. Tekorten in de huid worden aangevuld waardoor het vochtgehalte beter in balans komt.

Een ander bestanddeel is allantoïne. Dit stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor verzachting van de huid. En diverse oliecomponenten voeden je huid en zorgen ervoor dat deze niet uitdroogt. Met Biodermal Dag- en Nachtcrème krijg je een gezonde en stralende huid.

Het advies is om deze dag- en nachtcrème in 1 ’s ochtends en ’s avonds licht in te masseren op een goed schoongemaakte huid in het gezicht en de hals. Rond je ogen mag je niet smeren. Je kunt kiezen voor een inhoud van 50 milliliter of 100 milliliter.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA – Dag- en nachtcrème

We willen je niet beledigen, maar met een oudere huid kan gerust jouw huid van 30 of 35 jaar oud worden bedoeld. Het proces van huidveroudering begint zelfs al op je 20e levensjaar. En diverse dermatologen adviseren om uiterlijk op je 30e anti-age producten te gaan gebruiken.

Dan denk je natuurlijk meteen aan de beste dag en nachtcrème voor de oudere huid. Natural Moisturizing Factors van The Ordinary bestaat uit diverse elementen die de buitenste laag van de huid beschermen en gehydrateerd houden. In deze crème zitten onder andere aminozuren, vetzuren en hyaluronzuur.

Als je deze dag- en nachtcrème in de ochtend en de avond op de huid aanbrengt, ga je snel resultaat zien en voelen. Dit product is geschikt voor alle huidtypen. Het is vrij van parabenen, sulfaat en siliconen. De voornaamste functie is hydratatie. En dat is precies wat een verouderde huid nodig heeft.

De dag- en nachtcrème van The Ordinary heeft een vriendelijke prijs. En het is ook zeker het vermelden waard dat dit artikel volledig dierproefvrij is.

Bundel Vichy Neovadiol Rose Platinum Dag & Nachtcrème

Bundel Vichy Neovadiol Rose Platinum is een stuk duurder. Maar de uitstekende kwaliteit vergoedt veel. Dit is zelfs de beste dag- en nachtcrème voor vrouwen. Het is een hydraterende crème die ervoor zorgt dat je bij het opstaan een stralende en gezonde gloed hebt.

Overdag wordt je huid beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling. En als nachtcrème heeft Neovadiol Rose Platinum een herstellende werking. Vichy heeft dit product speciaal ontwikkeld voor vrouwen die de overgang hebben gehad.

Door hormonale veranderingen kan de huid na de overgang namelijk droog aanvoelen. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste vrouwen na gebruik van dit middel veel verbetering hebben gemerkt. Dan gaat het onder meer om een huid die elastischer, gladder en meer gehydrateerd is.

Aan deze dag- en nachtcrème is het Vichy Vulkanisch Water toegevoegd, in een hoge concentratie. Dit water uit de Franse Auvergne zit vol met mineralen die de huidbarrière versterken. De verzorgingsproducten van Vichy zijn dermatologisch getest en hypoallergeen.

Wat is het verschil tussen een dag- en een nachtcrème?

Er zijn mensen die het maar onzin vinden, een aparte dagcrème én een die je voor het slapen gaan aanbrengt. Hoewel de verschillen niet overdreven groot zijn, is het zeker geen onzin. Een dagcrème biedt meer bescherming. Buiten kun je aan allerlei zaken worden blootgesteld. Luchtvervuiling bijvoorbeeld, maar ook weersomstandigheden en stress spelen een rol. Om je te beschermen tegen de zon wordt SPF toegevoegd.

Een nachtcrème richt zich vooral op het herstel van de huid. Deze crèmes zijn vaak wat dikker. Dagcrèmes zijn in verschillende texturen te koop.

Wat doet een dag- en nachtcrème?

Een dag- en nachtcrème combineert het beste van twee werelden. Overdag word je beschermd tegen luchtvervuiling, weersomstandigheden en zelfs tegen stress. En tijdens de nacht kan je huid het herstel krijgen dat nodig is.

Het voordeel is dat je ’s ochtends en ’s avonds hetzelfde potje kunt pakken. Je moet er wel rekening mee houden dat aan een dag- en nachtcrème in 1 geen zonbescherming is toegevoegd. Of er zonbescherming in de crème zit, herken je aan SPF met een getal erachter. Het getal geeft aan hoe hoog de bescherming is.

Als je een gecombineerde dag- en nachtcrème gebruikt zul je dus aparte zonbescherming moeten gebruiken. Dit doe je gewoon met zonnebrandcrème.

Conclusie: dit is de beste dag- en nachtcrème

We begonnen dit artikel met de zin dat je niet hoeft te kiezen als het niet nodig is. En dat hebben de crèmes uit onze top 3 wel bewezen. Ze functioneren alle drie uitstekend als dagcrème en als nachtcrème. De beste van de 3 is van Biodermal. Geschikt voor alle huidtypen en een uitstekende werking, dat is wat je zoekt in een dag- en nachtcrème.

Het product van The Ordinary is perfect voor de oudere huid. En ben je net uit de overgang en zoek je een goede dag- en nachtcrème? Kijk dan eens naar Vichy Neovadiol Rose Platinum.